DREPTURI DE MARCĂ

Numele Victoria Mea și logo-ul Victoria Mea sunt mărci înregistrate de către  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obținut în prealabil autorizație de la  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. constituie infracțiune și se sancționează conform legilor în vigoare.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului victoria-mea.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date – este proprietatea victoria-mea.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul victoria-mea.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se sancționează conform legilor în vigoare.
Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa: contact@victoria-mea.ro

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul victoria-mea.ro vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (nume, adresa, număr de telefon, email , IP) să intre în baza de date a  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta. Toți cei care au furnizat aceste date în accepțiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoană vizată. Scopul colectării datelor dvs de către  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. este informarea clientului privind situația contului sau a comenzilor, transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing de pe site-urile administrate de  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L., efectuarea de statistici interne, fără alte obligații din partea  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L.

 IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței contului persoanei vizate, iar ulterior ștergerii contului persoanei vizate,  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existentă a societății.  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

Terții care au acces la datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăți, serviciile de e-mail marketing.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiției (art 18). Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la punctul de lucru  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L., Strada Banul Antonache, 52-60, Sc.D, et. 1, apart 5, sector 1, București. Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dvs sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

POLITICA PREȚURILOR

 IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru sunt noi, în ambalajul original al producătorului și sunt însoțite de factura fiscală în momentul livrării. Disponibilitatea produselor prezentată pe site-ul nostru se actualizează în timp real, însă există posibilitatea să intervină erori ale softului sau modificări în ceea ce privește disponibilitatea produselor la furnizor, de aceea ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile problematice. Vom încerca întotdeauna soluționarea acestor situații în mod amiabil și benefic pentru clienții noștri.

Prețurile sunt actualizate zilnic și includ TVA-ul aferent.

Disponibilitatea produselor este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

Toate informațiile din acest site sunt publicate cu scop informativ și nu substituie sfaturile sau prescripțiile medicului dumneavoastră sau a oricărui personal medical calificat.

Nu trebuie să folosiți informațiile prezente în aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sănătate sau boală sau de a înlocui medicamentele și tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Aveți obligația să citiți cu atenție tot prospectul produsului cumpărat. Dacă aveți sau credeți că aveți afecțiuni medicale sau suferiți vreo boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

Informațiile și sfaturile legate de suplimentele nutritive nu sunt avizate de către Ministerul Sănătății și de către celelalte organisme abilitate și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boală.

 IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul victoria-mea.ro și materialele aferente sunt folosite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile” fără garanții de niciun fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele victoria-mea.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

 IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L., fără acordul scris al acesteia.

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în niciun fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. are dreptul de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Firma  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii niciunei persoane.

SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numarul 0771.261.760 sau pe email la contact@victoria-mea.ro. Orice conflict apărut între IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denunțării de către Dvs a contractului.

GARANȚIA DE CONFORMITATE

 IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L. are obligația de a livra produse care sunt în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare, indiferent de forma în care se încheie, verbal sau scris.

Produsele comercializate pe site-ul victoria-mea.ro beneficiază de garanție potrivit art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003, dacă acestea nu constituie produse perisabile.

Toate produsele comercializate de către victoria-mea.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Produsele sunt noi și provin din surse autorizate de producător.

Victoria-mea.ro garantează calitatea produselor comercializate. Clienții care doresc returnarea unui produs vor avea tot suportul necesar.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiției (art 18). Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la punctul de lucru  IN MATRIX INTEGRATED SOLUTIONS S.R.L., Strada Banul Antonache, 52-60, Sc.D, et. 1, apart 5, sector 1, București. Datele dvs. nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele despre dvs sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.