ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum pot returna un articol?

Politica de rambursare

Daca decideti sa achizitionati produsele noastre, va asumati propriile opinii cu privire la orice beneficii sau utilizari suplimentare pe care aceste produse le pot oferi.

Pentru a beneficia de rambursari complete,  produsele care sunt returnate trebuie sa fie nedeschise si expediate inapoi la noi pe cheltuiala dvs. in termen de 30 de zile de la cumparare. Acceptarea de catre dvs. a conditiilor de cumparare inseamna ca sunteti de acord si intelegeti politica de rambursare.

Daca au trecut 30 de zile de la achizitie, din pacate nu va putem oferi o rambursare sau un schimb. Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastra trebuie sa fie nefolosit si in aceeași stare in care l-ati primit. De asemenea, trebuie să fie in ambalajul original.

Odată ce returul dvs. este primit si verificat, va vom trimite un e-mail pentru a va anunta ca am primit articolul returnat. De asemenea, va vom anunța cu privire la aprobarea sau respingerea rambursarii.

 

Va rugam sa nu ezitati sa vorbiti cu un membru al echipei noastre de asistenta pentru clienti pentru asistenta in utilizarea produselor dvs.

Cum procedez daca produsul este deteriorat in timpul transportului?

Livrarile noastre sunt inspectate cu atentie inainte de a parasi depozitul nostru. Va rugam sa va verificati cu atentie pachetul la primirea lui pentru a va asigura ca nu a fost deteriorat in timpul transportului. Daca observati ca au aparut daune, va rugam sa ne contactati imediat si sa furnizati informatii detaliate pentru orice produs deteriorat in timpul transportului, astfel incât sa va putem ajuta cu o rambursare sau inlocuire a articolului respectiv.


Completati formularul nostru de contact sau trimiteti-ne un e-mail la

Va putem ajuta daca:

  • vreti să aflati mai multe despre produsele VICTORIA MEA
  • aveti o intrebare despre CBD sau despre orice alte ingrediente
  • aveti nevoie de ajutor cu o comanda sau o intrebare/problema de client
  • doriti sa participati la sondajele noastre destinate clientilor
  • sunteti medic si doriti sa incepeti o colaborare cu noi 
  • doriti să deveniti distribuitori ai produselor VICTORIA MEA
  • aveti o solicitare de presa sau de marketing
  • vreti sa aplicati pentru a deveni Ambasadori ai brandului VICTORIA MEA 

Va vom contacta cat mai repede posibil!