Ne-am alaturat miscarii globale de acces la tratamentul cu canabis pentru cei aflati in nevoie si colaboram cu parteneri din intreaga lume in scopul uniformizarii legale in domeniu, dezvoltarii acestui sector, inovatie in domeniul cercetarii, incurajarea antreprenoriatului si specializarea medicala de inalta calificare pentru specialistii medicali din Romania.

ASOCIATIA VICTORIA MEA

https://victoriamea.ro

https://www.facebook.com/ongvictoriamea

Asociatia VICTORIA MEA a fost infiintata pentru a oferi o baza de dovezi stiintifice solide, creand fundamentul pentru legiferare corecta si eficienta in privinta canabisului medicinal și pregatind publicul, mass-media si factorii de decizie cu cunostintele si resursele necesare pentru a pune in aplicare schimbari pozitive.

Astfel, de la infiintare, ne-am propus sa ajutam organizatiile de pacienti si pacientii din Romania sa beneficieze de tratament legal in tara noastra, sa aiba informatii corecte despre beneficiile canabisului medical, sa venim in intampinarea personalului medical prin furnizarea de cursuri și programe de pregatire constanta in acest domeniu, sa reunim comunitatile medicale si stiintifice din tara noastra, interesate de aceasta noua terapie, pentru a crea o punte cu alte asociatii similare care militeaza in acelasi scop, în Europa si în lume, pentru a reuni expertiza stiintifica din alte tari și pentru a incuraja cercetarea și inovația si in tara noastra. 

Suntem intr-o permanenta extindere si deschidere spre colaborare cu centre de cercetare, asociatii de profil, academii stiintifice, companii cu profil etic care doresc cu adevarat sa faca bine! 

Ne focusam in principal pe educatia oamenilor in domeniul canabisului pentru ca stim cat de important e sa fiti linistiti atunci cand folositi o terapie. Si mai stim ca aveti dreptul sa folositi tot ce e mai bun si ce natura ne reveleaza cu intelepciunea ei. 

Canalul Youtube Canabis Medicinal in Romania

@canabismedicinalinromania4942

Vrem sa contribuim la o lume mai buna, cu optiuni de terapie naturale, cu o interconectare mai buna cu natura! 

Ne dedicam activitatea in cercetare constanta si parteneriate care sa ne ajute sa dezvoltam produse care sunt de real ajutor oamenilor! 

Suntem pionieri in schimbarea mentalitatilor in domeniul canabisului in Romania si ne dorim sa fim la fel  pentru o nouă generatie de oameni care traiesc un stil de viata preventiv de sanatate, in timp ce daruim inapoi comunitatii, prin modelul nostru de afacere.

Victoria Mea este Victoria Noastra!

Consilierii